Εορτές 18 Ιουλίου: Αγία Θέη Θέος Παμφοδίτη Παμφοδίτης
©ΤΕΗ - Τεκμαρτή Εορταστική Ημερομηνία: -
Άλλες Σημερινές Εορτές: Αγία Ουαλεντίνη Άγιος Αιμιλιανός Άγιος Δάσιος Άγιος Ιωάννης Θ' Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης Άγιος Μάρκελλος Άγιος Μάρων Άγιος Ονησιφόρος Άγιος Πολέμιος Άγιος Σωτήριχος ο Αλαμάνος Άγιος Φώτιος Δ' Οικουμενική Σύνοδος Όσιος Πάμβω Παφνούτιος Πήγων
Αυτό το ανέκδοτο παίζει με όλα τα ονόματα των πολιτικών
Αντώνιος > Τραγούδια (21)

Τραγουδιστής:
Συνθέτης:
Στιχουργός:
Χρονολογία:


Ανέκδοτο

Μία μέρα πεθαίνει ο Αντωνάκης και φτάνοντας στον άλλο κόσμο, τον υποδέχονται ο Άγιος Πέτρος και o Διάβολος και του λένε ότι μπορεί να επιλέξει μεταξύ Κόλασης και Παράδεισου. Αυτός δεν είναι σίγουρος και του δίνουν την ευκαιρία να περάσει δοκιμαστικά 24 ώρες στην Κόλαση και άλλες τόσες στον Παράδεισο.

Πάει στην Κόλαση και βλέπει όλους τους πολιτικούς του φίλους και συνεργάτες που είχαν πεθάνει να περνάνε ωραία, να παίζουν στο καζίνο, να πίνουν ουίσκυ και σαμπάνια, να τους φλερτάρουν γυναικάρες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ.

Μετά πάει στον Παράδεισο όπου επικρατούσε γαλήνη, υπέροχη μουσική, γλυκιά ηρεμία και ησυχία, άγγελοι πετούσαν με τις λευκές φτερούγες τους και ένας γλυκούλης Θεός να μιλά μαζί τους και να τους χαμογελά όλη μέρα.

Οπότε ήρθε η ώρα να αποφασίσει και τους λέει. Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι και συνεργάτες μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.

Οπότε μεταφέρεται στην Κόλαση, που όμως τώρα ήταν κάπως διαφορετική. Ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του να δουλεύουν ασταμάτητα στα κάτεργα και ο Διάβολος να τους μαστιγώνει συνεχώς. Ο Αντωνάκης δυσαρεστημένος πάει και τον ρωτά:

Τι γίνεται εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν.
Και ο Διάβολος του απαντά:
Τότε είχαμε προεκλογική περίοδο, τώρα μας ψήφισες!!!Αναφορές σε ονόματα
©2024 names-n-gifts.com - Επικοινωνία